Tűzönjárás
menu bottom

 
ENGLISH

A FITTM, avagy A TŰZÖNJÁRÁS MODERNKORI TÖRTÉNETE

Firewalking Instructor Trainers

A FITTM Tűzönjáró Instruktor Képzés után (2015).

The FITTM - FIREWALKING INSTRUCTOR TRAINING
Certification course

FIT

2023. Magyarország
4 nap, kedd-péntek

FITTM - TŰZÖNJÁRÓ INSTRUKTOR TRÉNING
nemzetközi trénerképző

TUDJ MEG TÖBBET A FITTM TRÉNERKÉPZŐRŐL!
Click on logo for detailed information!

Mi az a FITTM?

A FITTM (Firewalking Instructor Training), a nemzetközi Tűztréner képzés legpatinánsabb márkaneve. A modernkori tűzjárás atyjától Tolly Burkan-tól eredeztethető, aki Peggy Dylan-nel karöltve nevezhető a modernkori tűzjárás mozgalom alapítójának. Tolly, 1984-ben tartotta az első FITTM képzést, amelyet az általa alapított amerikai Firewalking Institute for Research and Education (F.I.R.E.) akkreditált.

A Tolly Burkan által kidolgozott FITTM módszertani képzés, rendkívüli szándékot, valódi elmélyültséget és komoly technikai, instruktori és pszichológiai felkészülést kíván. Ma a legelismertebb képző intézmény, a Tolly közvetlen tanítványai által alapított európai Eight Directions minősít nemzetközileg is elismert és elfogadott Tűztrénereket., amelyet a svéd házaspár, Rolf és Åsa Beckman vezet. 2012-es Mesterképzésüket John Maisel Hawk támogatta, aki a Tolly Burkan alapította F.I.R.E. intézet jelenkori vezetőjét Charles Hortont is képezte. Tolly 2009-ben megszakította a kapcsolatát mind a F.I.R.E. intézet, mind a volt felesége, Peggy Dylan által alapított Sundoor képzéseivel, és visszavonult a trénerképzéstől. Az általa kidolgozott FITTM módszertani képzést jelenleg a GFA - Global Firewalking Association tagintézményei, első helyen az Eight Directions, majd ezt a hagyományvonalat követve a NAPKAPU viszi tovább és adja át az arra fogékonyaknak.

Tolly Burkan, Rolf and Owsa Beckman - Firewalking Instructor Masters
Tolly Burkan a Tűzönjárás modernkori atyja, Åsa és Rolf Beckman társaságában, a FITTM Tűzönjáró Instruktor Mesterképzés után (2012).

Bence L. Tarr with Rolf and Owsa Beckman, John Maisel - Masters of Firewalking Instructor Training
Åsa és Rolf Beckman, Tarr Bence László, és John Maisel, FITTM Tűzönjáró Instruktor Mesterek (2012).

corporate firewalker in Istanbul

A GFA által biztosított, nemzetközi szakmai háttér, valamint a FITTM szakmódszertani képzés, valódi minőségi garancia, amely biztosítja résztvevőink számára, hogy lehető legmagasabb szinten, a legmodernebb kutatási eredmények birtokában, a legnagyobb biztonsággal készítsük fel tűzönjáróinkat a Tűzönjárásra. Tolly Burkan 2012-ben úgy határozott, hogy miután lassan ő és első generációs mester tanítványai is visszavonulnak, tíz új Tűzönjáró Instruktor Képző Mester kitanítására kéri fel John Maisel, és Rolf és Åsa Beckman-t. Végül 9 új Tűzönjáró Instruktor Képző Mestert avattak, 2012. márciusában, a Costa Rica-i Turrialba vulkán lábainál, ahol a Tűz élő jelenléte kézzelfogható.

A minősített nemzetközi FITTM csapatunk

(Kattints a képekre, hogy megnyíljon a képgaléria)

A NEMZETKÖZI MASTERS OF FIREWALKING INSTRUCTOR TRAINING
A "FITTM MASTERS" CSAPAT (2012.)

corporate firewalker in Istanbul

Képek a 2012. márciusi FITTM Masters képzésről...

A 9 új fiatal Mester között, kínai, tamil, portugál, francia, német, cseh és magyar nemzetiségűek vannak. A közös cél, hogy a Tűzönjárás modernkori hagyományát, a lehető legmagasabb színvonal és tartalom mellett adják át a világnak, és a jövő Tűzjárásait vezetni kívánó instruktorait ők képezzék.

A FITTM képzés garanciája megbízható módszertani alapokat nyújt ahhoz, hogy az általa minősített Tűztrénerek biztonsággal oktassák az önfejlesztés alternatív módszereit: mint az üvegcserepen-járást, nyílvesszőtörést torokkal, betonacél-hajlítást torokkal, téglatörést puszta kézzel, Tűzöntáncolást, Tűzugrást, és természetesen a Tűzönjárás különböző formáit.

A NAPKAPU humánfejlesztő csoport éppen ezért teljeskörű szakmai garanciát vállal képzési programjaiért! Alternatív fejlesztő programjaink elsődleges szempontja a biztonság, és a mindenre kiterjedő, teljeskörű profi szolgáltatási színvonal! Az elmúlt 5 évben több, mint 2000 fő járt tűzön biztonsággal velünk! Köszönjük tűzjáró partnereinknek a bizalmat, és hogy megbízásaikkal megtisztelték szakmai hátterünket!

A NEMZETKÖZI FIREWALKING INSTRUCTOR TRAINER
A "FITTM CSAPAT" (2011.)

Képek a 2011. áprilisi FITTM képzésről...

A FITTM minőségi garancia, amely biztosítja résztvevőink számára, hogy lehető legmagasabb szinten, a legmodernebb kutatási eredmények birtokában, a legnagyobb biztonsággal készítsük fel tűzönjáróinkat a Tűzönjárásra.

Képzésünk alapja a tapasztalati tanulás, azaz csak olyan dolgokat építünk be Tűzönjárás programjainkba, amelyeket mi magunk is biztonsággal gyakorolunk.

Tűzönjárás - Firewalking

A FITTM képzés végbizonyítványa nem az elismerő oklevél, hanem egy kézzel-fogható gyakorlati próbatétel, melynek során a Tűztrénerek végigsétálnak egy 12 méter hosszú parázsszőnyegen. Ez a nagyon is személyes erőpróba mutatja meg minden FITTM trénernek, hogy lehetőségeink, képességeink döntő része a "falakon" túl, de elérhető távolságban van, ha megfelelő tapasztalatra és elhatározásra jutunk magunkban.

Tűzönjárás - Firewalking

Természetesen a FITTM kiterjed a Tűzönjárás minden technikai részletére, a máglyarakás biztonságos körülményeitől kezdve, minden szélsőséges időjárási és egyéb körülmény között, ide értve a nemzetközi tűzvédelmi előírások betartását. Ezért mi egészen biztosan garantáljuk, hogy a velünk Tűzönjárók a lehetséges legnagyobb biztonságot kapják.

Tűzjárásainkat úgy bonyolítjuk le, hogy azok a legkissebb nyomot hagyják a természetes környezeten. Számos máglyatípust ismerve és használva, az időjárási körülményekhez, a helyi adottságokhoz, és az elérhető fa típusához megfelelő máglyát rakunk. Biztonsággal bonyolítottunk már le Tűzönjárást faházakkal körülvett kempingben, vagy kocsiparkolóban. Gyakorlatilag bárhol biztonsággal vállaljuk Tűzönjárások megszervezését!

Tarts velünk TE is az önmegismerés útján
a Nemzetközi FITTM szakmai közösség garanciájával!

Tűzönjárás

A TŰZÖNJÁRÁS weboldala:
www.tuzonjaras.com

NAPKAPU Copyright © 2009-2023.
MINDEN JOG FENNTARTVA!