Tűzönjárás
menu bottom

 
ENGLISH

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS

Négy Évszak Tűzjárás

A következő rendezvényünk időpontja:

2024. MÁRCIUS 21-22. (csütörtök-péntek)

A folyamatos TELTHÁZAS érdeklődésre való tekintettel, kérünk időben jelentkezz! A részvételi lehetőséget, a jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani!

A saját rendezésű 4 Évszak Tűzönjárás rendezvények
általános ismertetője:

reggel 10:00-tól, másnap 14:00-ig.
SZÁLLÁSSAL, 3x-i étkezéssel

Résztvételi díj: 60.000.- Ft, mely magába foglalja a szállás, illetve (3x) étkezés  költségét,
valamint a  „Tűzönjárás” és a másnapi külön program díját is!
vagy 40.000.- Ft, szállás nélkül, (1x) meleg étkezésssel, ami tartalmazza
a „Tűzönjárás” és az másnapi külön program díját is!

Helyszín: Sarlóspuszta Club Hotel - Tatárszengyörgy
(Festői környezetben, Budapesttől 65km-re (50 perc kocsival )
2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
Google térkép

Bővebb információ:

2024: A 44. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ÉVE!

 

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI?
(a linkre kapcsolva bővebben olvashatsz erről)

A 4 Évszak Tűzönjárás, a világszerte megrendezett non-profit Tűzfesztiválok közül a legfiatalabb, egyben a legrangosabb magyarországi hagyományteremtő tűzjáró rendezvénysorozat. Egy évben 4 alkalommal kerül megrendezésre, melynek keretén belül a résztvevők biztonságos keretek között próbálhatják ki a parázsonjárás évezredes gyakorlatát. A 2012. tavaszán indított rendezvény-sorozat, eddig 43 alkalommal, és 1600 érdeklődővel került megrendezésre, és az elmúlt 12 évben, a 4 Évszak tűzönjárások mind teltházas rendezvények voltak! A következő, 2024. TAVASZI rendezvényünk lesz a soron következő 44. ilyen rendezvényünk! A világ minden tájáról érkező tűzjárók részvételével, a 4 Évszak Tűzönjárások a világ legfontosabb tűzönjáró fesztiváljai közé sorolandók.

A társadalmi felelősségvállalás tükrében, a jótékonysági rendezvények, támogató jellegel kerülnek megrendezésre, és egy-egy társadalmi munkát segítő szervezet támogatását, vagy közvetlenül a vidékfejlesztést segítik.

line

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a 2024. évben a 4 Évszak Tűzönjárás rendezvénye NYÍLT CSOPORTBAN kerül megrendezésre. A rendezvényünkhöz bárki csatlakozhat! A rendezvénysorozat további állomása, az adott évben elköteleződő résztvevők számától függ. Egyébb nyílt csoportos tűzönjárás, évente több alkalommal is megrendezésre kerülhet, ezek időpontját a honlapunkon és a Facebook oldalunkon tesszük mindig közzé. 12 év távlatában, további törekvésünk változatlanul az, hogy minden alkalommal valami teljesen új formában járjuk a parazsat. A 4 Évszak Tűzönjárás rendezvény minden újabb évszakban valóban teljesen új és más!

 

A "4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS"
jótékonysági céllal rendezett, csoportos rendezvénysorozat

A Tűzönjárás Program minden évszakban más és más. A természet diktálta rend, egészen más lelkületet kölcsönöz egy nyár derekán tartott Tűzönjárásnak, mint a téli napforduló idején. Nemcsak a külső világ, de az ember belső világa is más és más ezekben az időszakokban. Minden évszaknak megvan a maga irányvétele, "szelleme", hangulata. Ezért más és más lelkületű embereket szólít meg és hív magához a Tűz az év különböző pontjain.

Ezért a természet diktálta teljes égi ciklushoz igazodva, arra törekszünk, hogy egy naptári év alatt, összesen 4 alkalommal, a téli és nyári Napfordulók, valamint a tavaszi és őszi Napéjegyenlőségek közelében NYÍLT csoportos Tűzönjárásokat szervezzünk.

A Nap útja által kijelölt markáns fordulópontokra tervezett Tűzjárások mindegyike más és más. Másfajta felkészítést, és egészen másfajta Tűzönjárást jelent. A 4-féle Tűzönjárás mindegyikén résztvevők, modernkori "beavatást" nyernek a Tűz valódi természetébe. Megismerve a Tűz 4-féle arcát, komoly önismereti utat járnak be, amely egyben egy rangos szellemi képzést is takar. Aki a Tűz 4-féle természetét belsővé teszi, valódi értelemben vett Tűzjáróvá válhat.

Bátran mondhatjuk, hogy a TŰZJÁRÓ szellemi rangot jelent. Olyan személyt, aki bensőséges kapcsolatot ápol a külső és belső tűzzel egyaránt. Olyan személyt, aki mind a 4 évszakban megélte a Tűz valódi természetét.

Négy Évszak Tűzönjárás videó

A 4 Évszak Tűzjárás minden évben a tavaszi napéjegyenlőséghez (március 21.) közeli időpontban kezdődik, és az adott év telén, a téli napfordulóval (december 21.) fejeződik be.

- A Tavaszi Tűzönjárás, a megújuló természethez igazodva
"sokszorozó" és "ismétlő" tűzjárásokra tanít.
- A Nyári Tűzönjárás, az ereje teljében lévő természethez igazodva
"tűztáncot" és "parázson-táncolást" tanít.
- Az Őszi Tűzönjárás, a befelé forduló, visszahúzódó természethez igazodva
"labirintus" és "spirális" tűzjárásra tanít.
- A Téli Tűzönjárás, a teljes tetszhalálból való feltámadásra,
a 12 méter hosszú, "végtelen" tűzjárásra tanít.

Minden évben és évszakban a tűzönjárás egy teljesen új formáját gyakoroljuk, így minden egyes 4 Évszak Tűzönjárás teljesen egyedi és megismételhetetlen, nincs két egyforma esemény.

 

Nagy Ernő H.S.C. - 4 Évszak Tűzönjáró barátunk filmje a 2014. nyári rendezvényről.

Kezdete óta, a 2024. év következő nyílt csoportos, 4 Évszak Tűzönjárása lesz a soron következő 44-ik ilyen rendezvényünk! A nagy érdeklődésre való tekintettel, a 2024. évben a 4 Évszak Tűzönjárás rendezvény ISMÉT NYÍLT CSOPORTBAN került megrendezésre, azaz ehhez mindenki csatlakozhat! További nyílt csoportok évente több alkalommal, és lehetőleg minden évszakban legalább egyszer megrendezésre kerülnek. További törekvésünk változatlanul az, hogy minden alkalommal valami teljesen új formában járjuk a parazsat a 2024. évben is végig kísér bennünket, a 4 Évszak Tűzönjárás minden évszakban valóban teljesen új és más!

4 Évszak Tűzönjárás

line

A 4 ÉVSZAK Tűzjárókat a NAPKAPU Csoport
DÍSZOKLEVÉLLEL és EMLÉKPLAKETTEL ismeri el


A 4 Évszak Tűzjárók avatása

A 4 Évszak Tűzjárás programon való részvételnek nem előfeltétele, hogy valaki már tapasztalt tűzönjáró legyen. A programhoz bármelyik évszakban lehet csatlakozni, de a Dícsérő Oklevelet csak azok kapják, akik mind a 4 évszak tűzönjárásán részt vettek. Aki az egyik évszakot kihagyja, csak a következő évben fejezheti be képzését. A 4 Évszak Tűzjárás minden évben a tavaszi napéjegyenlőséghez (március 21.) közeli időpontban kezdődik, és az adott év telén, a téli napfordulóval (december 21.) fejeződik be.

line

Jelentkezés a 4 ÉVSZAK TŰZJÁRÁS SORON KÖVETKEZŐ PROGRAMJÁRA

Tűzönjárás - Firewalking

FOLYAMATOS TELTHÁZAS RENDEZVÉNY!

A folyamatos TELTHÁZAS érdeklődésre való tekintettel, kérünk időben jelentkezz! A részvételi lehetőséget, a jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani!

Jelentkezéseket a 2024. évi TAVASZI rendezvényünkre fogadunk!

A következő, 44. rendezvényünk időpontja:

2024. MÁRCIUS 21-22. (csütörtök-péntek)

reggel 10:00-tól, másnap 14:00-ig.
SZÁLLÁSSAL, 3x-i étkezéssel

Résztvételi díj: 60.000.- Ft, mely magába foglalja a szállás, illetve (3x) étkezés  költségét,
valamint a  „Tűzönjárás” és a másnapi külön program díját is!
vagy 40.000.- Ft, szállás nélkül, (1x) meleg étkezésssel, ami tartalmazza
a „Tűzönjárás” és az másnapi külön program díját is!

Helyszín: Sarlóspuszta Club Hotel - Tatárszengyörgy
(Festői környezetben, Budapesttől 65km-re (50 perc kocsival )
2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
Google térkép

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK a HATALMAS ÉRDEKLŐDÉST!
Minden eddigi 4 Évszak Tűzönjárás TELTHÁZAS RENDEZVÉNY VOLT!

Nagy örömmel várunk benneteket a 2024. 4 Évszak Tűzönjárásra!

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk!

SZERETETTEL VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

A tűzönjárás programja reggel 10:00 órától, kb. 22:00 óráig tart. A tűzönjárás programja kötetlen formában, közös feldolgozással zárul. A Tűzönjárást esti zenés program zárja le, valamint a rákövetkező napon, vasárnap reggel 10:00-14:00 óra között vezetett lélekutaztató meditációval egybekötött tudás és bölcsességmegosztó-kör zárja az eseményt.

A 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁSON való részvétel, előzetes regisztrációhoz kötött!

A részvétel minden évszakban önkéntes,
és minden évszak tűzönjárására ÚJRA kell jelentkezni!

A regisztráció egy központi adatlap kitöltésével történik, amit az alábbi linkre kattintva küldhet el nekünk. A regisztráció még nem kötelezi, hogy a 4 Évszak Tűzönjárás programon részt vegyen, ez csak a kapcsolatfelvételt segíti. Az adatokat természetesen az általános adatvédelmi szabályoknak megfelelően diszkréten kezeljük!

A díj tartalmazza a szállás, az étkzés és a programon való részvételi díjat is!

A csoportos és egyéb kedvezményes befizetés feltételeiről
a regisztrációt követően részletes tájékoztatót küldünk.

A tuzonjaras.com honlapon közzétett minden szolgáltatásra és tréningprogramra
az alábbi linken elérhető, általános szerződési feltételek vonatkoznak:

NAPKAPU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el:

NAPKAPU ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk!

Korlátozott résztvevői létszám! Természetesen célunk az, hogy lehetőleg minden érdeklődő számára elérhetővé tegyük programunk, de a helyszín adottságai, és a program jellege mégis természetes korlátot szab a résztvevői létszámnak! Ezért a részvételi lehetőséget a jelentkezések érkezési sorrendjében fogadjuk! A jelentkezésnél előnyt élveznek azok, akik a teljes évkör körbejárása mellett elköteleződnek, azaz MIND a 4 Évszakban részt kívánnak venni a programon!

A jelentkezéseket minden alkalom előtt 1 hónappal igyekszünk zárni, ami biztosítja a részvételi lehetőséget, és a helyet a csoportban. A 4 ÉVSZAK TŰZJÁRÓ csoportok korlátozott létszámmal indulnak!

A jelentkezéseket érkezési sorrendben van módunk csak fogadni!
MINDEN esetben, csak regisztráció és írásbeli megerősítés esetén
tudjuk a helyet biztosítani!

Ha a létszám engedi, bármelyik Évszakban lehet csatlakozni, de ha egy rendezvényre betelik a 4 Évszak Tűzönjárók létszáma, akkor majd csak a rákövetkező évszakban lehet csatlakozni!

Bármelyik tűzönjáráson való részvétel NEM KÖTELEZI egyetlen jelentkezőnket sem,
hogy a további 4 évszak tűzönjárásaira is jelentkezzen, vagy hogy folytassa a tanulást, ha nem szeretné!

A jelentkezőinknek teljeskörű tájékoztatót küldünk ami tartalmazza a program részleteit, a pontos helyszínt és időpontot, valamint a felkészülés részleteit.

VÁRUNK SZERETETTEL
A TŰZJÁRÓK NEMZETKÖZI CSALÁDJÁBAN!

line

VISSZATÉRŐ 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÓKNAK

Drága Tűzjáró Barátaink! Nagyon köszönjük nektek, hogy folyamatos részvételetekkel segítitek és támogatjátok a 4 Évszak Tűzönjárás rendkívüli programját! Nagy megtiszteltetés benneteket szolgálni! KÖSZÖNJÜK!

Az elmúlt alkalmakkal a világszerte gyakorolt tűzjárások újabb különleges formáival ismerkedtünk meg:

(Kattints a képekre, hogy megnyíljon a képgaléria!)

43. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - A 2023. november 25-i nyílt csoportos, őszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 43-ik lyen rendezvényünk, amit egy év kényszerű kihagyás után, egy tényleg felejthetetlen, 22 lépéses parázskígyóval ünnepeltünk! Az őszbúcsúztató szertartás kétnapos rendezvényén, szellemhajózással, dobkörrel és esti táncházzal ünnepeltünk. Győzedelmeskedjen a varázsvilág!
2022 téli tűzönjárás
2022 téli tűzönjárás
42. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - A 2022. november 26-i nyílt csoportos, őszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 42-ik lyen rendezvényünk! Ezzel a 42. számmal emlékezünk, Douglas Adams: Galaxis Útikalauz Stopposoknak című regényére mely szerint ebben a számban találjuk meg a választ az Élet, a Világmindenség, meg Minden örök kérdésére. Így ezt e végtelenbe és tovább írtuk be a világtörténelembe egyetlen végtelen 8-as formájában. Ezen a különleges alkalommal első bárány parázsonjárónkat is köszönthettük. Győzedelmeskedjen a varázsvilág!
41. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR - A 2022. augusztus 13-i nyílt csoportos, nyári 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 41-ik lyen rendezvény! A nyári tűzönjárás alkalmával a gyönyörű Garuda jurtatanyán, ismét 2 örömtüzet építettünk. A sok gyermekes parázsonjárás ismét tündérmesébe illő éjszaka volt. Győzedelmeskedjen a Varázsvilág! A parázsonjárás ismét felejthetetlen élmény volt!
2022 téli tűzönjárás
2022 téli tűzönjárás
40. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ - A 2022. április 19-i nyílt csoportos, tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 40-ik lyen rendezvény! A tavaszi tűzönjárás alkalmával ismét 3 örömtüzet +1 fekvő máglyát építettünk. A nagylétszámú rendezvényen számos gyermek is részt vett, a legfiatalabb parázsonjárónk 9 éves volt! Győzedelmeskedjen a Varázsvilág! A parázsonjárás ismét felejthetetlen élmény volt!
39. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - A 2022. január 29-i nyílt csoportos, téli 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 38-ik Évszak, és szám szerint a 39-ik ilyen rendezvény! A téli tűzönjárás alkalmával a 3+1 évszak tiszteletére 3 örömtüzet +1 fekvő máglyát építettünk, és teljes évkör tiszteletére egy újabb 10 lépéses parázskígyó végigjárásával tisztelegtünk! Az új helyszínen rendezett parázsonjárás ismét felejthetetlen élmény volt!
2022 téli tűzönjárás
2021 őszi tűzönjárás
38. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - A 2021. október 02-i nyílt csoportos, őszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 37-ik Évszak, és szám szerint a 38-ik ilyen rendezvény! Az őszi tűzönjárás alkalmával a 3 világ tiszteletére 3 máglyát, és teljes évkör tiszteletére egy 12 méteres parázskígyó végigjárásával tisztelegtünk! Az újabb egy éves kihagyás után ez ismét felejthetetlen élmény volt! Ezzel újraindítjuk az évi 4 alkamas rendezvénysorotatot.
37. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR - A 2020. augusztus 08-i nyílt csoportos, nyári 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 30-ik Évszak, és szám szerint a 37-ik ilyen rendezvény! A nyári tűzönjárást eredetileg a 3. Nemzetközi Tűzönjáró Világnapra szerveztük, aminek a 4 Évszaknak, és a 4 Égtájnak tisztelgő, egy-egy máglyából kihúzott parázskör végigjárásával tisztelegtünk! Az egy éves kihagyás után ez ismét felejthetetlen élmény volt!
2020 nyári tűzönjárás
Négy Évszak Tűzjárás
36. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ - A 2019. április 06-i nyílt csoportos, tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 29-ik Évszak, és szám szerint a 36-ik ilyen rendezvény! A tavaszi tűzönjárást a 2. Nemzetközi Tűzönjáró Világnapra szerveztük, amit egy hatalmas gyógyító parázskerékkel ünnepeltünk! Minden eddigi legnagyobb máglyánkat építettük meg ezzel, mondhatjuk, hogy ez valóban legendákba illő gyógyító szertartás volt!
35. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - A 2019. február 02-i nyílt csoportos, téli 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 28-ik Évszak, és szám szerint a 35-ik ilyen rendezvény! A téli tűzönjárás alkalmával a két évvel ezelőtti alkalomhoz hasonló módon farsangi álarcosbált rendezünk! Így jártuk a parazsat! Köszönjük mind azoknak, akik jelmezben érkeztek, egész elképesztő és fantasztikus volt megint!!
Négy Évszak Tűzjárás
Négy Évszak Tűzjárás
34. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - Kezdete óta, a 2018. október 03-i nyílt csoportos, őszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 27-ik Évszak, és szám szerint a 34-ik ilyen rendezvény! A rendezvény a második Nemzetközi Tűzönjáró Instruktor Világtalálkozó keretén belül kerül megrendezésre! A globális rendezvénysorozat részeként, 20 ország, 16 nemzetisége vett részt ezen a különleges parázsonjáráson. Ezen a találkozón mutathattuk be a magyar tűzönjáró hagyomány számos kuturális elemét! Ismét felejthetetlen élmény volt!
33. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR - A 2018. nyárbúcsúztató 4 Évszak Tűzönjárás volt a 26-ik évszak, melynek különlegessége az volt, hogy kis- és nagy- gyerekes családok is együtt vettek részt rajta! Ritka szép alkalom volt, ahol 3 generáció is büszkén képviselte magát, és rendíthetetlen hittel és bátorsággal ment a tűzbe az álmaiért! Számunkra kétséget nem tűr, hogy a gyermekek igazi tanítómesterek, akiknek bizalommal adjuk át a jövőt! A 33. ilyen rendezvényünk méltó képen tükrözte azt a törekvésünk, hogy mesébe illő, felejthetetlen emlékekkel tegyük maradandóvá ezt az Életet, minden korosztály számára.
Négy Évszak Tűzjárás
Négy Évszak Tűzjárás
32. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ - Kezdete óta, a 2018. április 7-i nyílt csoportos, tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 25-ik Évszak, és szám szerint a 32-ik ilyen rendezvény! A 2018. év ismét nyílt csoportos tűzönjárásait, egy olyan rendezvény nyitotta, amely a legelső nemzetközi Tűzönjáró Nap keretén belül kerül megrendezésre! Ezzel egy páratlan globális összefogás indult útjára, ahol a világ különböző országaiban egy időben, egyetlen nap leforgása alatt több mint 36 helyen jártuk a parazsat a Földtekén!
31. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - Kezdete óta, a 2017. december 16-17-i zárt csoportos, téli 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 24-ik Évszak, és szám szerint a 31-ik ilyen rendezvény! A 2017. év zárt csoportos tűzönjárásait, egy, a tavaszi rendezvényt idéző labirintus máglyával zártuk. A zárt csoportos rendezvény alkalmával a tűzönjáráson túl, a résztvevők kipróbálhatták a paradigma-váltó gyakorlatok közül a puszta kezes téglatörést, a kanálhajlítást és egy valódi beavató bátorság-próbát! Felejthetetlen évet zártunk ezzel!
Négy Évszak Tűzjárás
Négy Évszak Tűzjárás
30. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - Kezdete óta, a 2017. október 07-08-i zárt csoportos, őszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 23-ik Évszak, és szám szerint a 30-ik ilyen rendezvény! Az őszt, egy dupla végtelen 8-as parázsszőnyeggel ünnepeltük, ami 27 méter hosszúra sikerült! A zárt csoportos rendezvény alkalmával a tűzönjáráson túl, a résztvevők kipróbálhatták a paradigma-váltó gyakorlatok közül a törött üvegcserepeken mezitláb járást, a betonacél hajlítást, és a nyílvessző törést, persze torokkal!
29. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 2. - Kezdete óta, a 2017. augusztus 07-08-i, nyári 4 Évszak Tűzönjárás a soron következő 22-ik évszak ismétlő alkalma volt, amit az ominózus számra való tekintettel egy TAROT Tűzönjárásal ünnepeltünk. A 2017-es esztendő harmadik, nyárbúcsúztató 4 Évszak Tűzönjárása, nyílt csoportban, teltházzal került megrendezésre. A Tornyot ezúttal körbe zártuk, így egy teljes kört jártunk a parázson, ami így végül 22 méter hosszú lett!
Tűzönjárás - Firewalking
28. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 1. - Kezdete óta, a 2017. július 1-2-i, nyári 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 22-ik évszak, amit az ominózus számra való tekintettel egy TAROT Tűzönjárásal ünnepeltünk. Az év második, nyári 4 Évszak Tűzönjárás 22 résztvevővel a Torony Nagy Árkánumának misztériumába vezette be a résztvevőket. Az izzasztókunyhó szertartással, és közös mandala festéssel kiegészülő rendezvény, a zárt csoportos, mélyebb önismeretet nyújtó folyamat második állomása volt ebben az évben. "Felejthetetlen emlék leszünk majd, ha véget ér!"
Négy Évszak Tűzjárás
Négy Évszak Tűzjárás
27. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ - Kezdete óta, a 2017. május 6-7-i, tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 21-ik évszak, amit egy új ciklus és forma kezdetét jelölte. Az idei első, tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás egy egész éves belső utazás kezdete volt. Valódi labirintusjárás volt ez az anyák napi tavaszköszöntő ünnep, a Földanya minden próbatételével. Bejártuk az idő, az időjárás és a világ minden szegletét, hogy körbejárva földet, vizet, levegőt és persze a tűzet, eljussunk a vágyott centrumba. Valóban. Ismét felejthetetlen emlékkel lettünk gazdagabbak.
26. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - Kezdete óta, a 2017. január 21-i, téli 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 20-ik évszak, amit egy fergeteges farsangi bállal ünnepeltünk. A télközepi parázsonjárás alkalmával, a tűzönjárás egy újabb formával ismerkedtünk, ami 4 máglya építésével a teljes 4 Évszak tematikájára épített. A 4 Évszak Tűzönjárás minden évszakban valóban teljesen új és más!
Tűzönjárás - Firewalking
Négy Évszak Tűzjárás
25. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - Kezdete óta, a 2016. őszi, szeptemberi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 19-ik évszak, és a 25. jubileumi rendezvényünk. A szeptember 24-re, az őszi napéjegyenlőséghez közel tervezett fordulóponton a parázsonjárás egy újabb formájával ismerkedtünk, ami a 4 Égtáj kardinális irányainak bejárását jelentette. Az égtáj-kereszt 4 irányában az utak végigjárása a teljes látható világ körbejárását jelképezte és egy belső utazásra is hívott egyben. A 4 Évszak Tűzönjárás minden évszakban valóban teljesen új és más!
24. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR - Kezdete óta, a 2016. NYÁRI, júliusi 4 Évszak Tűzönjárás volt a soron következő 18-ik évszak, és a 24-ik ilyen rendezvényünk. Az oroszlán havának nevezett, július 23-i csúcsponton a parázsonjárás egy újabb formájával ismerkedtünk, az "oroszlán-járással", ami a zodiákus oroszlán csillagképének asztrológiai jelképének végigjárását jelentette. Az oroszlán a királyok állata és az állatok királyának jelképe, és mivel a királyság intézményét égi eredetűnek hirdették, a királyok pedig a Nap fiának tekintették magukat, az aranysörényű ragadozó napjelképpé lett. A 4 Évszak Tűzönjárás minden évszakban valóban teljesen új és más!
Tűzönjárás - Firewalking
Négy Évszak Tűzjárás
23. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ 2. - Kezdete óta, a második 2016. tavaszi rendezvényünk volt a soron következő 17-ik évszakban rendezett, 23-ik 4 Évszak Tűzönjárásunk, ami a kínai naptár szerint a majom évét nyitotta. Az ismétlő rendezvényt a nagy érdeklődésre való tekintettel szerveztük, ahol 18 fővel megdöntöttük az egyszerre egy meggyújtott máglyán állók rekordját! Igazi majomkodás volt - érdemes volt kétszer is megrendezni ezt az évköszöntő szertartást!
Négy Évszak Tűzjárás
22. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ 1. - Kezdete óta, a 2016. tavaszirendezvényünk volt a soron következő 17-ik évszak, ami a kínai naptár szerint a majom évét nyitotta. Így a tavaszi rendezvények kialakult szokásrendje szerint, ebben az évben egy majom alakú kiszebáb elégetésével búcsúztattuk az óévet. A máglya hatalmasra sikeredett, 14 fő is elfért rajta meggyújtáskor, és egészen hajó formájú volt, mikor lángra kapott. A majom úgy figyelt a hajó árbocából, mint leleményes Ödusszeusz. Jó kis majomkodás volt!
21. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - Kezdete óta, a 2015. téli rendezvényünk volt a 16-ik évszak, ami egyben a negyedik évkör lezárását is jelentette egyben, így az évszakok száma szerint ez volt a 4x4-ik Évszak Tűzönjárás. Ezért 4 máglyát építettünk, és egy 16 lépéses nyégyzetes parázsonjárást tartottunk. Mindent túlzást nélkülözve mondhatjuk, hogy varázslatosan szépre sieredett ez a tél! A 4 Évszak Tűzönjárás minden évszakban valóban teljesen új és más!
Négy Évszak Tűzjárás
Négy Évszak Tűzjárás
20. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - Kezdete óta, a 2015. őszi rendezvényünk volt a soron következő 15-ik évszak és a szám szerint a 20. 4 Évszak Tűzönjárás. A megtisztelő kerek számot, egy szív alakú máglyával és egy ismétlő 7-14-21x-es parázsonjárással ünnepeltük. A sokszorozó járás, ahol újra és újra, sokszosan jártuk végig a parazsat, ismét egy új formát hozott mindenkinek. A 4 Évszak Tűzönjárás minden évszakban valóban teljesen új és más!
19. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 2.- A második 2015. nyári rendezvényünk volt a soron következő 14-ik északban rendezett 4 Évszak Tűzönjárás, amit az előző rendezvény ismétléseként egy Tűzpiramis megépítésével ünnepltünk. A 14, a Π tizedes jegyeinek első két száma, és egyben a piramis arányszáma is. Az ismétlő alkalmat a hatalmas érdeklődésre való tekintettel rendeztük meg. A piramisból gereblyézett parázskörben táncoltunk hajnalig. Minden nyári tűzönjárás Tündérmese - nem vitás!
SUN Firewalking - Nap parázsonjárás
18. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 1. - A 2015. nyári rendezvényünk volt a soron következő 14-ik évszakban rendezett 4 Évszak Tűzönjárás, amit egy Tűzpiramis megépítésével ünnepltünk. A 14, a Π tizedes jegyeinek első két száma, és egyben a piramis arányszáma is. A tűzpiramisból egy 18 lépéses parázskört gereblyéztünk végül, amin körkörösen is lehetett járni. A tűzpiramis gyönyörű fénycsóvát küldött az égbe, és órákon át lángolt egyenletesen. Csodaszép volt!
SUN Firewalking - Nap parázsonjárás
Négy Évszak Tűzjárás
17. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ 2. - A második 2015. tavaszi rendezvényünk volt a 13-ik évszakban rendezett 4 Évszak Tűzönjárás. Miután 2015. a Kecske éve is a kínai naptár szerint, ismételten építettünk egy nagy fakecskét is, ami azután a Tűz áldozata lett. A 13-ik számmal egy teljesen új égi évkört kezdtünk, ezért egy megalitikus jellegű, két tűzoszlopból álló kapura emlékeztető Tűzkaput építettünk, ami között átszaladva köszöntöttük a beköszöntő új esztendőt. Az ismétlő alkalmat a nagy érdeklődésre való tekintettel rendeztük!
Négy Évszak Tűzjárás
16. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ 1.- A 2015. első tavaszi rendezvényünk volt a 13-ik évszakban rendezett 4 Évszak Tűzönjárás, ezzel egy teljesen új égi évkört kezdtünk. Ezért egy megalitikus jellegű, két tűzoszlopból álló kapura emlékeztető Tűzkaput építettünk. Ami között átszaladva köszöntöttük a beköszöntő új esztendőt. Valamint miután 2015. a Kecske éve is a kínai naptár szerint, ismételten építettünk egy nagy fakecskét is, ami azután a Tűz áldozata lett.
15. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - A 2014. téli rendezvényünk volt a soron következő 12-ik évszakban megrendezett 4 Évszak Tűzönjárás, ezért a teljes évkör szimbolikus számára való tekintettel, egy Napkapuval díszített, 12 sugarú Nap-parázsonjárást tartottunk. Az őszről megmaradt Napkaput is ezen alklommal gyújtottuk meg, amin átlépdelve jártuk a Napsugarú parazsat. Hatalmas parázsontáncolással zártuk a Ló évét. A sugarakon különböző irányokból indultunk neki a parázsnak, hogy azután a közepén egymással találkozva táncolhassunk. Itt volt a Szélnővérek első "divatbemutatója" a parázskifutón.
Firewalking Winter 2014
Firewalking Autumn 2014.
14. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ 2.- A 2014. második őszi rendezvényünk volt a soron következő 11-ik évszakban rendezett 4 Évszak Tűzönjárás, ezért a szimmetrikus számra való tekintettel, egy Napkaput építettünk, és egy iker Π parázsonjárást tartottunk. Ezen alkalommal ünnepeltük Tűzönjáró isntruktor mesterünk és egypetéjű ikertestvére 40-ik születésnapját is. Miután a Tűzönjárás az ellentétekre épült, ez volt egyben az a Tűzönjárás is, ahol lágyan bár, de szemerkélt az eső. Ez csak emelte a rendezvény fényét!
Firewalking Autumn 2014.
13. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ 1.- A 2014. első őszi rendezvényünk volt a soron következő 11-ik 4 Évszak Tűzönjárás, ezért a szimmetrikus számra való tekintettel egy iker Π parázsonjárást tartottunk. A máglyát egy egészen különleges tűzmadár alakjára formáltuk, ideje volt felrepülni ezzel az alakkal is. A párban járható köralakú parázsszőnyeg megintcsak felejthetetlenné varázsolta ezt az őszköszöntő rendezvényt! Felejthetetlen volt megint!
12. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 2 - A második 2014. nyári 4 Évszak Tűzönjárás a soron következő 10-ik évszakban rendezett 4 Évszak Tűzönjárás volt, szám szerint a 14. ilyen rendezvény. Az előző nyári rendezvényhez hasonló képen, építettünk egy főnixmadarat is, és a parázsonjárást a már hagyományosnak tekintett tűzugrással szenteltük fel. Az ismétlő alkalmat a hatalmas érdeklődésre való tekintettel rendeztük újabb, jelképes 33 fő részvételével!
Firewalking Winter 2014
11. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 1. - Az első 2014. nyári 4 Évszak Tűzönjárás a soron következő 10-ik 4 Évszak Tűzönjárás volt, ezért a kerek számra való tekintettel, egy jubileumi, végtelen ∞ parázsonjárást terveztünk. Ez egy 27 lépés hosszú önmagába tekeredő moebius szalag végigjárását jelentette, ami az eddigi leghosszabb parázsonjárásunk volt. A Végtelen tűzönjárással erősítettük meg a 2013. téli kívánságunk, hogy ez a hagyomány az időfeletti örökkévalóságig megmaradjon. Ezért építettünk a rendezvényre egy főnixmadarat is.
Firewalking Winter 2014
Firewalking Spring 2014.
10. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ - A 2014. tavaszi, szám szerint a 9-ik 4 Évszak Tűzönjárás, a 2014, a kínai naptár szerint a Tűz-ló évének kezdetét jelentette, ezért, a TAVASZI Tűzönjárás alkalmával a tűzönjárás egy újabb ritka fajtáját, "Parázs-paripa" Tűzjárást gyakoroltuk. Ez egy olyan parázsszőnyeg végigjárását jelentette, aminek végén egy tűzet lehet megugrani, mint egy díjugrató pályán. A hagyomány az iráni Sadesh ünnep egyik eleme, jól illett a Ló évének megszenteléséhez, amihez Papp Norbert festő és képzőművész barátunk egy gyönyörű lovat is épített.
9. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - A 2013. téli 4 Évszak Tűzjárás, a 8-ik évszakban megrendezett 4 Évszak Tűzönjárás volt, és ez a szám a végtelen jele ∞. Ezért a TÉLI Tűzönjárás alkalmával a, "Végtelen Tűzkör" Tűzjárást gyakoroltuk. Ez egy olyan parázsszőnyeg végigjárását jelentette, ami önmagába tér vissza. A végtelent megidéző tűzkörrel azt a kívánságunkat fogalmaztuk meg, hogy a 4 Évszak Tűzönjárás hagyománya örökké fennmaradjon. A Tűzkörben táncoltunk, majd a végtelen 22 méter hosszú parázskörön jártuk az utunk.
FIREWALKING WINTER 2013. - TŰZÖNJÁRÁS
FIREWALKING AUTUMN 2013. - TŰZÖNJÁRÁS
8. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - A 2013. őszi 4 Évszak Tűzönjárás alkalmával, ami sorban a 7-ik évszakban megrendezett ilyen rendezvény volt, a 7x-ező, "Szeptimusz" tűzjárást gyakoroltuk, ahol a tűzjárás 7 különböző formáját gyakoroltuk, beleértve a tűzönjáró vonatozást is, amit először csináltunk. Volt benne kifutópálya, gólya-viszi a fiát, páros, és csoportos járás is. A máglyát egy 7 ágú csillag alakban építettük meg, aminek egy-egy csúcsára, egy-egy Tűzjáró barátunk állt a meggyújtáskor. Gyönyörű volt, ahogy karjukkal körbe ölelték a lángokat!
7. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 2 - A második 2013. nyári 4 Évszak Tűzönjárás egy különleges csoport kérésére került megrendezésre, akikkel egy hagyományos parázsból készült kifutópályát jártunk végig. A Tűz és Víznek elkeresztelt nyílt csoportos járás volt a legelső duplázó alkalom, amit egy évszakon belül rendeztünk meg. Nagy mértékben járult hozzá a duplázó alkalomhoz az újonnan, ebben az évben választott helyszín varázsa, a nyári medencéjével, ami a víz elemmel teremtett kapcsolatunkban segített nagyon. Ez is felejthetetlen alkalom volt!
FIREWALKING SUMMER 2013. - Parázskígyó Tűzönjárás
6. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR 1. - Az első 2013. nyári 4 Évszak Tűzönjárás alkalmával a Tejutat jelképező "Parázskígyó" tűzjárást gyakoroltuk, ami a csillagvilág kanyargó égi útját jelképezte. A nagyjából 20 méter hosszú parázskígyó, egy spirálgalaxis két karjára emlékeztetett. Ez volt az első olyan parázsforma, ahol nem egyenes, hanem görbe vonalban jártuk a parazsat, ami az irányváltás és a fordulók miatt tette különlegesen érdekessé ezt a formát! Ez is örök emlékű alkalom maradt! Ez volt ez első 4 Évszak Tűzönjárás a Ricsováry Majorban, ami nagyon jó döntésnek bizonyult, azóta is.
FIREWALKING SUMMER 2013. - Parázskígyó Tűzönjárás
FIREWALKING CELTIC CROSS - Kelta kereszt parázsonjárás
5. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ - A 2013. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás alkalmával a "Kelta Kereszt" tűzjárást gyakoroltuk, ami a véletlen és szándékos találkozások, sorsfordító erejét mutatta meg. Ez azt jelentette, hogy két különböző irányból, párhuzamosan indultunk neki a parázsnak, ami miatt középen gyakran alakultak ki találkozások. A találkozásokban rejlő üzenet tette ezt a formát ismét különlegessé. Az alkalomra kelta hagyomány szerint egy "kiszebábot" egy hagyományos willow-ment is készítettünk. Ez volt az 5-ik, egyben az utolsó Adyligeti 4 Évszak Tűzönjárásunk.
4. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TÉL - A 2012. téli 4 Évszak Tűzönjárás alkalmával a 12 méteres "végtelen" tűzjárást gyakoroltuk, ami egybe esett a 2012.12.21-ére datált világkorszak-váltó nappal, ami miután a maja naptári időszámítás végével esett egybe, a világszerte ünnepelt korszakváltó nap hazai szereplője volt! A csillagászatilag is kiemelt napon, gyönyörű tiszta téli idő volt, és mindenki alig várta, hogy próbára tehesse magát a hosszú kifutópályán. Egy ilyen 12 méteres máglya, önmagában is gyönyörű látvány! Ez volt a 4-ik rendezvényünk, amivel az első teljes évet zártuk!
12 METER FIREWALK - 12 méteres tűzönjárás
FIREWALKING PIGGY-BACK - Cipelős tűzönjárás
3. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ŐSZ - A 2012. őszi 4 Évszak Tűzönjárás alkalmával, a Napéjegyenlőségre való tekintettel, ismét a parázsonjárás egyik ritka formáját, a ciklikus, 21x-szerező ismétlő járást gyakoroltuk. Az ŐSZI rendezvény egyidőre esett a 3 napos Nemzetközi Béke Napja rendezvénysorozattal, így eseményünk egy világméretű összefogás hazai szereplője volt! A parázsonjárás alkalmával kipróbáltuk a különböző néphagyományok által őrzött tűzjárás fortélyait is, mint a képen látható spanyol "gólya viszi a fiát" járást is. Ez volt a 3-ik rendezvényünk.
2. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS NYÁR - A 2012. nyári 4 Évszak Tűzönjárás alkalmával, a Szent Iván Éjre való tekintettel hatalmas örömtüzet gyújtottunk, és a parázsonjárás egyik ritka formáját, a Nap-formájú parázsszőnyegen gyakorolt parázsontáncolást is lehetővé tettük résztvevőinknek! Először a hagyományos, egyéni és páros parázsonjárást gyakoroltuk, majd a körré alakított parázson roptuk a táncot, mind majd a későbbi években oly sokszor megint. Ezen alkalommal volt az első parázsntáncolás ebben a körben!
SUN Firewalking - Nap parázsonjárás
FIREWALKER
1. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ - A 2012. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás volt ennek a rendezvénysorozatnak a kezdete. Tündérmesék pedig igazából is vannak! Egy csoport tündérlelkű ember egy erdőszéli tisztáson, dobbal tánccal, énekkel és nevetéssel üdvözölte a tavasz beköszöntét. Olyan jól sikerült mindez, hogy hagyomány teremtődött belőle! Ezen legelső alkalommal, a "Klasszikus kifutó" tűzjárást gyakoroltuk, ami a sokszorozó járások alapja.

Best of 4 Seasons Firewalking

A 4 Évszak Tűzönjárások 6x4x4 képbenAZ ELMÚLT 43 ÉVSZAKBAN, A 4 ÉVSZAK TŰZJÁRÁSOK
MINDIG TELTHÁZZAL KERÜLTEK MEGRENDEZÉSRE!
KÖSZÖNJÜK A KITARTÓ ÉRDEKLŐDÉST!

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ

SZERETETTEL VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!
a 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS - soron következő Tűzönjárására is!

 


A 2024. év következő NYÍLT CSOPORTOS időpontja:

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS

2024: A 44. 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS ÉVE!

2024. MÁRCIUS 21-22. (csütörtök-péntek)

A 2024. év nyílt csoportos tűzönjárásainak időpontjait, amint tudjuk, itt ezen az oldalon, és a NAPKAPU Facebook oldalán tesszük közzé.

Helyszín: Sarlóspuszta Club Hotel - Tatárszengyörgy
(Festői környezetben, Budapesttől 65km-re (50 perc kocsival )
2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
Google térkép

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK a HATALMAS ÉRDEKLŐDÉST!
Minden eddigi 4 Évszak Tűzönjárás TELTHÁZAS RENDEZVÉNY VOLT!

Nagy örömmel várunk benneteket a 2024. 4 Évszak Tűzönjárásra!

A folyamatos TELTHÁZAS érdeklődésre való tekintettel, kérünk időben jelentkezz! A részvételi lehetőséget, a jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani!

Kérünk ne felejtsétek el részvételi szándékotokat megerősíteni!
Ezt a regisztrációs gombra kattintva, az adatlapon ismét meg is tehetitek!

reggel 10:00-tól, másnap 14:00-ig.
SZÁLLÁSSAL, 3x-i étkezéssel

Résztvételi díj: 60.000.- Ft, mely magába foglalja a szállás, illetve (3x) étkezés  költségét,
valamint a  „Tűzönjárás” és a másnapi külön program díját is!
vagy 40.000.- Ft, szállás nélkül, (1x) meleg étkezésssel, ami tartalmazza
a „Tűzönjárás” és az másnapi külön program díját is!

Helyszín: Sarlóspuszta Club Hotel - Tatárszengyörgy
(Festői környezetben, Budapesttől 65km-re (50 perc kocsival )
2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
Google térkép

A tuzonjaras.com honlapon közzétett minden szolgáltatásra és tréningprogramra
az alábbi linken elérhető, általános szerződési feltételek vonatkoznak:

NAPKAPU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el:

NAPKAPU ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

line

A KORÁBBI 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁSRÓL KÉPEKEKBEN

A 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényeinek válogatott fotóit a Facebook Tűzönjárás oldalán osztjuk meg. Folyamatosan bővítjük a képgalériákat.

A képek a NAPKAPU © 2012-2024. védelme alatt állnak, annak szellemi tulajdonát képezik.
A fotókat Nagy Ernő H.S.C., és Szűrös Péter a NAPKAPU operatőr-fotográfusai készítették.

Kattints a képekre, hogy megnyíljon a képgaléria!

Az elmúlt 43 alkalommal,
a 4 Évszak Tűzönjárások mind
TELTHÁZZAL kerültek megrendezésre!

KÖSZÖNJÜK NEKTEK
A FOLYAMATOS RÉSZVÉTELT ÉS TÁMOGATÁST
!


43. KÉPGALÉRIA - 2023. ŐSZ

Az évszakot köszöntő 2023. november 25-i,
őszi 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 43-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2020. NYÁRI Tűzönjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2023. ŐSZ
A 2023. november 25-i, őszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

2022 téli tűzönjárás

A 2023. november 25-i, őszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás 22 lépéses parázskígyója


42. KÉPGALÉRIA - 2022. ŐSZ

Az évszakot köszöntő 2022. november 26-i,
őszi 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 42-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2020. NYÁRI Tűzönjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2022. ŐSZ
A 2022. november 26-i, őszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

2022 őszi tűzönjárás

2022 téli tűzönjárás

A 2022. november 26-i, őszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárók avatása


41. KÉPGALÉRIA - 2022. NYÁR

Az évszakot köszöntő 2022. augusztus 13-i,
nyári 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 41-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2020. NYÁRI Tűzönjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2022. NYÁR
A 2022. augusztus 13-i, nyári NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

2022 téli tűzönjárás


40. KÉPGALÉRIA - 2022. TAVASZ

Az évszakot köszöntő 2022. április 19-i,
tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 40-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2020. NYÁRI Tűzönjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2022. TAVASZ
A 2022. április 19-i, tavaszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

2020 nyári tűzönjárás


39. KÉPGALÉRIA - 2022. TÉL

Az évszakot köszöntő 2022. január 19-i,
téli 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 39-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2020. NYÁRI Tűzönjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2022. TÉL
A 2022. január 29-i, téli NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

2020 nyári tűzönjárás


38. KÉPGALÉRIA - 2021. ŐSZ

Az évszakot köszöntő 2021. október 02-i,
őszi 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 38-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2020. NYÁRI Tűzönjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2021. ŐSZ
A 2021. október 02-i, őszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

2020 nyári tűzönjárás


37. KÉPGALÉRIA - 2020. NYÁR

Az évszakot köszöntő 2020. augusztus 08-i,
nyári 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 37-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2020. NYÁRI Tűzönjárás

4 Évszak Tűzönjárás - 2020. NYÁR
A 2020. augusztus 08-i, nyári NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

2020 nyári tűzönjárás


36. KÉPGALÉRIA - 2019. TAVASZ

Az évszakot köszöntő 2019. április 06-i,
tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 36-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking

4 Évszak Tűzönjárás - 2019. TAVASZ
A 2019. április 06-i, tavaszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata
A program a 2. Nemzetközi Tűzönjáró Világnapon került megrendezésre

Tűzönjárás - Firewalking


35. KÉPGALÉRIA - 2019. TÉL

A 2019. február 02-i,
téli 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 35-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking

4 Évszak Tűzönjárás - 2019. TÉL, Farsangi Bál
A 2019. február 02-i, téli NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


34. KÉPGALÉRIA - 2018. ŐSZ

A 2018. október 03--i,
őszi 4 Évszak Tűzönjárás, NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 34-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking

4 Évszak Tűzönjárás - 2018. ŐSZ
A 2018. október 03-i, őszii NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás nemzetközi csapata
A program a 2. Nemzetközi Tűzönjárás Instruktor Találkozó keretén belül került megrendezésre

Tűzönjárás - Firewalking


33. KÉPGALÉRIA - 2018. NYÁR

A 2018. szeptember 01-02-i,
4 Évszak Tűzönjárás, NYÁRBÚCSÚZTATÓ NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 33-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking

4 Évszak Tűzönjárás - 2018. NYÁR
A 2018. szeptember 01-02-i, nyári NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


32. KÉPGALÉRIA - 2018. TAVASZ

A 2018. április 07-08-i,
4 Évszak Tűzönjárás, TAVASZI NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,
ami az 1. Nemzetközi Tűzönjáró Világnap keretén belül került megrendezésre,

ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 32-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking

4 Évszak Tűzönjárás - 2018. TAVASZ
A 2018. április 07-08-i, tavaszi NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


31. KÉPGALÉRIA - 2017. TÉL

A 2017. december 16-17-i,
4 Évszak Tűzönjárás, TÉLI ZÁRT CSOPORTOS rendezvénye,
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 31-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking

4 Évszak Tűzönjárás - 2017. TÉL
A 2017. december 16-17-i, téli ZÁRT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


30. KÉPGALÉRIA - 2017. ŐSZ

A 2017. október 07-08-i,
4 Évszak Tűzönjárás, ŐSZI ZÁRT CSOPORTOS rendezvénye,
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 30-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2017. ŐSZ
A 2017. október 07-08-i, őszi ZÁRT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking
A 2017. október 07-08-i, őszi ZÁRT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás egyik végtelen köre


29. KÉPGALÉRIA - 2017. NYÁR 2.

A TAROT szimbolikájára építő, az évszakot köszöntő 2017. augusztus 26-27-i,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő, NYÁRI NYÍLT CSOPORTOS rendezvénye,
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 29-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2017. NYÁR 2.
A 2017. augusztus 26-27-i, nyári NYÍLT csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


28. KÉPGALÉRIA - 2017. NYÁR 1.

A TAROT szimbolikájára építő, az évszakot köszöntő 2017. július 01-02-i,
4 Évszak Tűzönjárás NYÁRI rendezvénye, a tervezett 22 fővel,
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 28-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2017. NYÁR 1.
A 2017. július 01-02-i, nyári zárt csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


27. KÉPGALÉRIA - 2017. TAVASZ

A 2017. május 06-07-i, anyák napi labirintusjárással kibővült,
4 Évszak Tűzönjárás TAVASZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 27-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2017. TAVASZ
A 2017. május 06-07-i, tavaszi zárt csoportos 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


26. KÉPGALÉRIA - 2016. TÉL

A 2017. január 21-i, farsangi bállal egybekötött
4 Évszak Tűzönjárás TÉLI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 26-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2016. TÉL
A 2016. január 21-i, téli 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking


25. KÉPGALÉRIA - 2016. ŐSZ

A 2016. szeptember 24-i, 25. jubileumi őszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ŐSZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 25-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2016. ŐSZ
A 2016. szeptember 24-i, őszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata

 

Nagy Ernő H.S.C. - 4 Évszak Tűzönjáró barátunk kedvcsináló filmje a 2016. őszi rendezvényre

Tűzönjárás - Firewalking


24. KÉPGALÉRIA - 2016. NYÁR

A 2016. július 23-i, az "Oroszlán Havának" nevezett nyárközepi,
4 Évszak Tűzönjárás NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 24-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Tűzönjárás - Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2016. NYÁR
A 2016. július 23-i, nyári 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Tűzönjárás - Firewalking23. KÉPGALÉRIA - 2016. TAVASZ 2.

A 2016.április 23-i tavaszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő TAVASZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL kerültek megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 23-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2016. második tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata
4 Évszak Tűzönjárás - 2016. TAVASZ 2.
A 2016. április 23-i, második tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata


22. KÉPGALÉRIA - 2016. TAVASZ 1.

A 2016. március 19-i, tavaszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás TAVASZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL kerültek megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 22-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)


A 2016. március 19-i, első 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2016. TAVASZ 1.
A 2016. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárók csapata és a 14 fős máglya, amely a majom évét köszöntötte


21. KÉPGALÉRIA - 2015. TÉL

A 2015. december 12-i télköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás TÉLI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 21-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)


4 Évszak Tűzönjárás - 2015. TÉL
A 2015. téli 4 Évszak Tűzönjárók csapata és a 4 máglya, amely a 4x4 évszakot zárta


20. KÉPGALÉRIA - 2015. ŐSZ

A 2015. szeptember 19-i őszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ŐSZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 20-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2015. Autumn Firewalking Team
4 Évszak Tűzönjárás - 2015. ŐSZ
A 2015. őszi 4 Évszak Tűzönjárók csapata


19. KÉPGALÉRIA - 2015. NYÁR

A 2015. július 18-i nyárköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 19-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2015. Summer 2. firewalking tea
4 Évszak Tűzönjárás - 2015. NYÁR 2.
A 2015. nyári 4 Évszak Tűzönjárók második csapata


18. KÉPGALÉRIA - 2015. NYÁR

A 2015. június 20. nyárköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 18-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2015. Summer 1. Firewalking Team
4 Évszak Tűzönjárás - 2015. NYÁR 1.
A 2015. nyári 4 Évszak Tűzönjárók első csapata

2015. Summer - 4 Seasons Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2015. NYÁR 1.
A 2015. nyári 4 Évszak Tűzönjárás Tűzpiramisa


17. KÉPGALÉRIA - 2015. TAVASZ 2.

A 2015. április 11-i tavaszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő TAVASZI rendezvényei
ismét TELTHÁZZAL kerültek megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 17-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2015 Spring 2. - Firewalking Team
4 Évszak Tűzönjárás - 2015. TAVASZ 2.
A második 2015. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata


16. KÉPGALÉRIA - 2015. TAVASZ 1.

A 2015. március 21. tavaszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás TAVASZI rendezvényei
ismét TELTHÁZZAL kerültek megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 16-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

2015. Spring - 4 Seasons Firewalking
4 Évszak Tűzönjárás - 2015. TAVASZ 1.
A 2015. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás Tűzkapuja

2015. Spring 1. - Firewalking Team
4 Évszak Tűzönjárás - 2015. TAVASZ 1.
Az első 2015. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata


15. KÉPGALÉRIA - 2014. TÉL

A 2014. december 13. Luca napi télköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás TÉLI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 15-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás

Köszönjük nektek a hatalmas érdeklődést!

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2014. TÉL
A 2014. téli 4 Évszak Tűzönjárás csapata


14. KÉPGALÉRIA - 2014. ŐSZ 2.

A 2014. október 04-i őszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő ŐSZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 14-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2014. ŐSZ 2.
A második 2014. őszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata


13. KÉPGALÉRIA - 2014. ŐSZ 1.

A 2014. szeptember 20-i őszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ŐSZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 13-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2014. ŐSZ 1.
Az első 2014. őszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata


12. KÉPGALÉRIA - 2014. NYÁR 2.

A 2014. június 28-i nyárköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 12-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2014. NYÁR 2.
A második 2014. nyári 4 Évszak Tűzönjárás csapata


11. KÉPGALÉRIA - 2014. NYÁR 1.

A 2014. június 21-i nyárköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 11-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2014. NYÁR 1
Az első 2014. nyári 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Négy Évszak Tűzjárás

A 2014. nyári tűzönjárás "Tűzmadara"

 

Nagy Ernő H.S.C. - 4 Évszak Tűzönjáró barátunk filmje a 2014. nyári rendezvényről.


10. KÉPGALÉRIA - 2014. TAVASZ

A 2014. március 22-i tavaszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás TAVASZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 10-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2014. TAVASZ
A 2014. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Négy Évszak Tűzjárás

A 2014. tavaszi, "Parázsparipa" Tűzjárás tűzugró parázsonjárása


9. KÉPGALÉRIA - 2013. TÉL

A 2013. december 14-i télköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás TÉLI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 9-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2013. TÉL
A 2013. téli 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Négy Évszak Tűzjárás

A 2013. téli, "Végtelen Kör" Tűzjárás, köralakú parázsszőnyege


8. KÉPGALÉRIA - 2013. ŐSZ

A 2013. október 05-i őszköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ŐSZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 8-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2013. ŐSZ
A 2013. őszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Négy Évszak Tűzjárás

A 2013. ŐSZI "Szeptimusz" parázsjárás 7 ágú csillag-máglyájának meggyújtása


7. KÉPGALÉRIA - 2013. NYÁR 2.

A 2013. június 29-i nyárköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 7-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)


4 Évszak Tűzönjárás - 2013. NYÁR 2.
A második 2013. nyári 4 Évszak Tűzönjárás csapata


6. KÉPGALÉRIA - 2013. NYÁR 1.

A 2013. június 15-i nyárköszöntő,
4 Évszak Tűzönjárás ismétlő NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 6-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2013. NYÁR 1.
Az első 2013. nyári 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Négy Évszak Tűzjárás

A 2013. NYÁRI "parázskígyó" parázsjárás


5. KÉPGALÉRIA - 2013. TAVASZ

A 2013. március 23-i napéjegyenlőségre tervezett
4 Évszak Tűzönjárás TAVASZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 5-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2013. TAVASZ
A 2013. tavaszi 4 Évszak Tűzönjárás csapata

Négy Évszak Tűzjárás

A 2013. TAVASZI "Kelta Kereszt" parázsonjárás


4. KÉPGALÉRIA - 2012. TÉL

A 2012. december 21-i napfordulóra tervezett
4 Évszak Tűzönjárás TÉLI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 4-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2012. TÉL
A 2012.12.21. téli 4 Évszak Tűzönjárás csapata

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS

A 2012. TÉLI 12 méteres parázsonjárás


3. KÉPGALÉRIA - 2012. ŐSZ

A 2012. szeptember 22-i napéjegyenlőségre tervezett
4 Évszak Tűzönjárás ŐSZI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 3-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

Négy Évszak Tűzjárás
4 Évszak Tűzönjárás - 2012. ŐSZ
2012. szeptember 22. - Az ŐSZI Tűzjárók csapata

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS

A 2012. ŐSZI 21x parázsonjárás


2. KÉPGALÉRIA - 2012. NYÁR

A 2012. június 23-i napéjegyenlőségre tervezett
4 Évszak Tűzönjárás NYÁRI rendezvénye
ismét TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a 2-ik, 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

4 Évszak Tűzönjárás NYÁRI Csapat
4 Évszak Tűzönjárás - 2012. NYÁR
2012. július 23. - A NYÁRI Tűzjárók csapata

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS

A 2012. NYÁRI "Naptánc" parázsonjárás


1. KÉPGALÉRIA - 2012. TAVASZ

A 2012. március 24-i napfordulóra tervezett
4 Évszak Tűzönjárás legelső TAVASZI rendezvénye
TELTHÁZZAL került megrendezésre!

(Ez volt szám szerint a LEGELSŐ 4 Évszak Tűzönjárás rendezvényünk!)

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZI CSAPAT
4 Évszak Tűzönjárás - 2012. TAVASZ
2012. március 24. - A TAVASZI Tűzönjárók csapata

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ

A 2012. TAVASZI "Kifutó" parázsonjárás


KÖSZÖNJÜK NEKTEK
A FOLYAMATOS RÉSZVÉTELT ÉS TÁMOGATÁST!

Tekintse meg referenciáinkat...

A tuzonjaras.com honlapon közzétett minden szolgáltatásra és tréningprogramra
az alábbi linken elérhető, általános szerződési feltételek vonatkoznak:

NAPKAPU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el:

NAPKAPU ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

NAPKAPU

A NAPKAPU weboldala:
www.napkapu.com

NAPKAPU Copyright © 2009-2024.
MINDEN JOG FENNTARTVA!

line