Tűzönjárás
menu bottom

 
ENGLISH

AZ ÜVEGENJÁRÁS PROGRAM

A "minden fejben dől el" köztudomású mondás első gyakorlati próbája, az üvegenjárás, a mentális paradigmaváltó programunk kiemelt gyakorlata. A nyílvesszőtörés és betonacélhajlítás torokkal vagy pusztakezes téglatörés paradigmaváltó-gyakorlatokhoz hasonlóan, ez is valódi éles helyzetben teszi próbára mit gondolunk saját teljesítőképességünkről. Az alapos felkészítés és többlépcsős gyakorlatsorozat végére, minden résztvevő képessé válik mezítláb biztonsággal járni az összetört üvegszilánkokon.


Adománygyűjtő üvegenjárás a Sláger FM élő adásában - 2019.

A jótékonysági tűzönjárás vagy üvegenjárás olyan publikus jótékonysági vagy vállalati CSR program, amely a nyugati országokban több mint 20 éves múltra tekint vissza. Csak az Egyesült Királyság területén évente több mint 100 ilyen adománygyűjtő rendezvényt tartanak, ezek többségét az angol „Guy Fawkes Day” nemzeti ünnep keretén belül.

A jótékonysági tűzönjárás célja minden esetben egy karitatív szervezet támogatása. A szervezet dolgozói önkéntes alapon vesznek részt a programon, ami jellegénél fogva egyszerre csapatépítő-kalandprogram, valamint kivételes PR lehetőség, miután a sajtó mindig fogékony a jótékonysági megmozdulásokra. A vállalati önkéntesekből, vagy egy részterület önkéntes dolgozóiból álló célcsoport, egy valódi parázsszőnyegen sétál végig, hogy ezzel a szimbolikus cselekedettel bizonyítsa, hisz az adott jótékonysági szervezet célkitűzéseiben, szó szerint „kész tűzbe menni érte”. A szervezet méretétől függően általában 30-50 vagy 100 fővel kerülnek megrendezésre, de nem ritkák a több száz fős adománygyűjtő tűzönjárások is. A CSR program megvalósítását szolgáló közvetlen költségeket leszámítva, a teljes árbevétel a jótékonysági szervezet támogatását célozza.

Jótékonysági Tűzönjárásainkat magyarországi és nemzetközi jótékonysági szervezetek számára, valamint vállalati CSR (Corporate Social Responsibility) programok keretén belül szervezzük. Minden egyes ilyen rendezvény egyénre szabott, és a jótékonysági megmozdulást támogató vállalat szervezeti kultúrájához, és a célzott támogatás igényeihez igazított. Ha jótékonysági tűzönjárást szeretne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@napkapu.com címen.

AZ ÜVEGENJÁRÁS PROGRAMRÓL BŐVEBBEN

 

Az üvegenjárás olyan paradigma-váltó feladatpróba, amely segít szembesülnünk gondolkodási paradigmáinkkal, azzal a látásmóddal ahogyan a világot látjuk. Azzal való szembenézés, hogy milyen félelmek élnek bennünk, és hogy önkorlátozó hiedelmeink mennyire gátolják világlátásunkat.

Az üvegenjárás az éberség és a jelenlét próbája. Egyetlen mélyugrás az itt és mostba. Minden egyes lépés megfontolásra késztet és azzal szembesít, hogy az életben valójában minden megtett lépésnek súlya van, és hogy minden lépés számít.

Míg más, a figyelmet és összpontosítást fejlesztő koncentrációs gyakorlatok elsajátítása évekig tart, az üvegenjárás a kihegyezett fegyelem gyakorlata, amely közvetlen tapasztalat formájában teszi megélhetővé, mit jelent az összeszedettség és az önfegyelem.

Miután sokkal kisebb helyigényű és időtartalmú paradigma-váltó gyakorlat, mint a tűzönjárás, önálló formában is kíválóan alkalmas zárt terű tréningek fejlesztő módszereként. Az üvegenjárás a tűzönjáráshoz hasonló módon alkalmas a félelmekkel és gondolkodási paradigmákkal való szembesítésre, azok feldolgozására, meghaladására. Komplex fejlesztő programjainkban, a nyílvessző törés torokkal programelemmel együtt tanítjuk.

További információ az üvegenjárásról a NAPKAPU oldalán...

Az üvegenjárásból, torokkal nyílvesszőtörésből, betonacélhajlításból, pusztakezes téglatörésből álló önálló 1 vagy 2 napos fejlesztő paradigmaváltó programunk külön megrendelhető. Ez a program írásbeli jelentkezéshez kötött, amit az alábbi linkre kattintva küldhet el nekünk.

A regisztrációs lap alján a megjegyzés rovatba kérjük tüntesse fel, hogy ön
az üvegenjárás program iránt érdeklődik!

A komplex fejlesztő programot bemutató, az RTL klub Fókusz műsorá számára készült rövid riportfilm, Kozmann György kenu-világbajnok és Szalontai Szilvia magyar szépségkirálynő segítségével mutatja be az egyes gyakorlatokat. Az alábbi képre kattintva itt megnézhető:


2011. Tarr Bence László a Fókuszban, RTL Klub

További paradigmaváltó programok a NAPKAPU oldalán:

NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS

 

NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS

A NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

TÉGLATÖRÉS

 

TÉGLATÖRÉS

A TÉGLATÖRÉS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

ÍJÁSZAT

ÍJÁSZAT

AZ ÍJÁSZAT PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

SÁMÁNDOBOLÁS

SÁMÁNDOBOLÁS

A SÁMÁNDOBOLÁS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

NAPKAPU

A NAPKAPU weboldala:
www.napkapu.com

NAPKAPU Copyright © 2009-2023.
MINDEN JOG FENNTARTVA!

line