ENGLISH

ÜVEGENJÁRÁS

Az üvegenjárás olyan paradigma-váltó feladatpróba, amely segít szembesülnünk gondolkodási paradigmáinkkal, azzal a látásmóddal ahogyan a világot látjuk. Azzal való szembenézés, hogy milyen félelmek élnek bennünk, és hogy önkorlátozó hiedelmeink mennyire gátolják világlátásunkat.

Az üvegenjárás az éberség és a jelenlét próbája. Egyetlen mélyugrás az itt és mostba. Minden egyes lépés megfontolásra késztet és azzal szembesít, hogy az életben valójában minden megtett lépésnek súlya van, és hogy minden lépés számít.

Míg más, a figyelmet és összpontosítást fejlesztő koncentrációs gyakorlatok elsajátítása évekig tart, az üvegenjárás a kihegyezett fegyelem gyakorlata, amely közvetlen tapasztalat formájában teszi megélhetővé, mit jelent az összeszedettség és az önfegyelem.

Miután sokkal kisebb helyigényű és időtartalmú paradigma-váltó gyakorlat, mint a tűzönjárás, önálló formában is kíválóan alkalmas zárt terű tréningek fejlesztő módszereként. Az üvegenjárás a tűzönjáráshoz hasonló módon alkalmas a félelmekkel és gondolkodási paradigmákkal való szembesítésre, azok feldolgozására, meghaladására. Komplex fejlesztő programjainkban, a nyílvessző törés torokkal programelemmel együtt tanítjuk.

További információ az üvegenjárásról a NAPKAPU oldalán...

Az üvegenjárásból, torokkal nyílvesszőtörésből, betonacélhajlításból, pusztakezes téglatörésből álló önálló 1 vagy 2 napos fejlesztő paradigmaváltó programunk külön megrendelhető. Ez a program írásbeli jelentkezéshez kötött, amit az alábbi linkre kattintva küldhet el nekünk.

A regisztrációs lap alján a megjegyzés rovatba kérjük tüntesse fel, hogy ön
az üvegenjárás program iránt érdeklődik!

A komplex fejlesztő programot bemutató, az RTL klub Fókusz műsorá számára készült rövid riportfilm, Kozmann György kenu-világbajnok és Szalontai Szilvia magyar szépségkirálynő segítségével mutatja be az egyes gyakorlatokat. Az alábbi képre kattintva itt megnézhető:


2011. Tarr Bence László a Fókuszban, RTL Klub

További paradigmaváltó programok a NAPKAPU oldalán:

NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS

NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS

A NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

TÉGLATÖRÉS

TÉGLATÖRÉS

A TÉGLATÖRÉS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

ÍJÁSZAT

ÍJÁSZAT

AZ ÍJÁSZAT PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

SÁMÁNDOBOLÁS

SÁMÁNDOBOLÁS

A SÁMÁNDOBOLÁS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN

NAPKAPU

A NAPKAPU weboldala:
www.napkapu.com

NAPKAPU Copyright © 2009-2018.
MINDEN JOG FENNTARTVA!